Netwerkorganisatie Antwerpen² viert 20ste editie

Op 8 juni was het al de 20ste keer dat Antwerpen² zijn driemaandelijkse netwerklunch organiseerde. Ook na vijf jaar blijkt de formule van deze organisatie nog steeds succesvol. De aantrekkingskracht van het concept ligt volgens de vier initiatiefnemers in de eenvoud van het opzet.

“Het gaat steeds om een bijeenkomst met enkele tientallen genodigden. Daarbij mikken we enkel op deelnemers die binnen hun bedrijf op beslissingsniveau actief zijn en die we bij wijze van spreken van tevoren al met de voornaam kunnen aanspreken. De focus ligt op netwerken. We laten onze walking lunch maximaal twee uur duren en verliezen niet onnodig tijd aan speeches of sprekers”, zo klinkt het.

Plaats van de driemaandelijkse afspraak is Kasteel den Brandt in Antwerpen. De initiatiefnemers van Antwerpen² kijken er nauwlettend op toe dat de deelnemers aan het gebeuren in diverse sectoren actief zijn.
De vier partijen achter de organisatie komen zelf uit de meest diverse hoeken. Antwerpen² bestaat uit La-On Lawyers, MenT Associates, The Airconditioning Company TAC! en Com-Fort Communicatie. Sinds begin dit jaar heeft de organisatie ook een eigen website: www.antwerpenkwadraat.be

Zoals eerdere edities bevestigde ook de 20ste editie alweer het succes van het concept. Antwerpen² kan telkens  rekenen op een enthousiast publiek van vertrouwde gezichten en nieuwkomers. Feedback van de deelnemers leerde in de loop der jaren dat de samenkomst niet alleen gezellig, maar vaak ook doeltreffend is.

De vier initiatiefnemers denken er ondertussen aan om Antwerpen² uit te breiden met enkele nieuwe organiserende bedrijven, steeds op voorwaarde dat ze zich ten volle kunnen vinden in de principes van het initiatief