In Beeld: HR Workshop

Hoe Bouwen aan een Eigentijds Duurzaam Stakeholdersmodel

 

Op donderdag 28 september  organiseerde MenT Associates haar tweede interactieve workshop van 2017, exclusief gericht aan HR management en directie, met gastsprekers Johan Symoens, CEO en Caroline Baudart, HR director Derbigum.

Derbigum is een Belgische, familiale groep opgericht in 1932 die internationaal actief is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van innovatieve en duurzame waterdichtingssystemen voor oa. gebouwen, parkings en bruggen.

In een economische omgeving waar alles steeds sneller evolueert, waar zekerheden van vandaag morgen achterhaald zijn, waar de digitale transformatie een belangrijke impact heeft op onze werkplek en manier van werken, worden vele organisaties en leidinggevenden geconfronteerd met een heleboel uitdagingen en opportuniteiten.

Johan en Caroline gaven duiding over  hoe het samenspel van ‘Missie’, ‘Visie’ en ‘Waarden’ essentieel zijn in het strategisch model van ‘Customer Intimacy’ , hoe alle werknemers hierbij betrokken worden en actief participeren, en hoe een duurzaam HRM beleid waarde creëert voor de onderneming en haar stakeholders.

Kortom, een boeiende uiteenzetting met mooie praktijkvoorbeelden.