MenTTalks 24 september 2020 – Port of Antwerp in transitie :

“HR als strategische partner bij organisatieverandering”

MenTTalkS:  een select publiek van HR professionals, een sterke, inspirerende spreker en de gelegenheid om informeel te netwerken en ideeën uit te wisselen.

 

Op donderdag 24 september 2020  wordt de afgelaste editie van 12 maart ‘coronaproof’ hernomen.   Sofie Stockmans, Talent & Development Manager en Evy Meirsman, HR Business Partner verwelkomen ons in het indrukwekkende Havenhuis van Antwerpen.

Begin 2017 werd Jacques Vandermeiren de nieuwe CEO van het Havenbedrijf Antwerpen. Onder zijn impuls kwam ook een nieuw duurzaam ondernemingsplan met een sterke focus op innovatie en digitalisering. Met de uitgezette doelstellingen kwam er een nieuwe organisatiestructuur waarbij de omslag werd gemaakt van een operationele naar een kennisgedreven organisatie. Dit veranderingstraject werd een succes mede dankzij de inzet van HR als strategische partner.

Sofie Stockmans, Talent & Development Manager en Evy Meirsman, HR Business Partner, komen hun transitieverhaal met ons delen.

 

Programma :

  • ontvangst 16u
  • inleiding & presentatie 16.30u
  • broodjesmaaltijd 18u
  • einde 19u

Locatie :

  • Event Hall Marc Van Peel – Havenhuis Antwerpen

 

Inschrijven:

Inschrijven kan tot  11  september via lieve.van.mulders@ment.be na ontvangst van je persoonlijke uitnodiging.    Omwille van de opgelegde coronamaatregelen zijn de plaatsen beperkt.

 

Deelname is gratis, maar we verwachten wel dat je aanwezig zal zijn.
Ben je toch verhinderd, dan kan je annuleren via lieve.van.mulders@ment.be, uiterlijk tot 14/09/20.
Bij annulatie na deze datum of bij afwezigheid zonder verwittiging wordt een no-show fee van EUR45 (excl BTW) aangerekend voor gemaakte cateringkosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen, mits verwittiging.  Mogelijk worden foto’s van dit event gemaakt. Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat MenT foto’s waarop je bent afgebeeld, publiceert op de nieuwspagina van haar website.

MenTTalkS is een initiatief van MenT Associates, gecertifieerd HR Partner voor het rekruteren en evalueren van talent.

 

Wens je meer informatie?

Neem dan even contact op met Miek Van Bosstraeten per mail via miek.van.bosstraeten@ment.be of telefonisch via 0485 10 15 18.