MenTTalkS 24 juni 2021 – Duurzaam ondernemen – voorbij de modetrends

“5 concrete handvaten voor duurzame economische groei”

MenTTalkS:  een select publiek van professionals, een sterke, inspirerende spreker en de gelegenheid om informeel te netwerken en ideeën uit te wisselen.

Op donderdag 24 juni 2021  verwelkomen we Prof. Dr. Hans Verboven, van de Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie aan de Universiteit Antwerpen.

Meer dan ooit moeten we inzetten op economische groei om onze manier van leven veilig te stellen voor toekomstige generaties. Die groei zal echter duurzaam moeten zijn. Ondernemingen hebben de sleutel in handen. Zij zullen de oplossingen bieden voor de maatschappelijke, technologische en milieu-uitdagingen van morgen. Hun groei en private winst- en waardecreatie zorgen voor een golf van welvaart, wat dan weer voor welzijn zorgt.

In deze MenTTalkS biedt Hans 5 concrete handvaten aan waarmee hij ondernemingen helpt om duurzaam te groeien. Hans’ link met MenT?  Net zoals wij stelt hij dat de mens het meest waardevolle kapitaal is waarover men beschikt.

Hans Verboven studeerde letteren & wijsbegeerte en economie in Leuven, Brussel, Heidelberg en aan de LSE. Hij is oprichter en bestuurder van het strategieadviesbureau Sustacon en deeltijds professor aan de Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie van de Universiteit Antwerpen. Hij is de ontwerper van de Vlaamse duurzaamheidsstandaard Sustatool en een veel gevraagd spreker rond economische groei, innovatie en duurzaamheid.

In 2021 verscheen van zijn hand het Beter Ondernemen” boek. Bij deelname ontvang je een gratis exemplaar.

Programma :

  • ontvangst 16u
  • inleiding & presentatie 16.30u
  • broodjesmaaltijd 18u
  • einde 19u

Locatie :

  • Kasteel Den Brandt (hoofdgebouw), Beukenlaan 12, 2020 Antwerpen

Inschrijven:

Inschrijven kan tot  18 juni via lieve.van.mulders@ment.be na ontvangst van je persoonlijke uitnodiging.    Omwille van de opgelegde coronamaatregelen zijn de plaatsen beperkt.

Deelname is gratis, maar we verwachten wel dat je aanwezig zal zijn. Je ontvangt tijdig een bevestigingsmail ter herinnering. (*)
Ben je toch verhinderd, dan kan je annuleren via lieve.van.mulders@ment.be uiterlijk tot 21/6/21
Bij annulatie na deze datum of bij afwezigheid zonder verwittiging wordt een no-show fee van EUR45 (excl BTW) aangerekend voor gemaakte cateringkosten. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen, mits verwittiging.  Mogelijk worden foto’s van dit event gemaakt. Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat MenT foto’s waarop je bent afgebeeld, publiceert op de nieuwspagina van haar website.
(*) Wijzigingen in de coronamaatregelen worden strikt opgevolgd.  Mocht een fysieke bijeenkomst toch niet mogelijk zijn, wordt deze MenTTalkS virtueel georganiseerd.

MenTTalkS is een initiatief van MenT Associates, gecertifieerd HR Partner voor het rekruteren en evalueren van talent.

 

Wens je meer informatie?

Neem dan even contact op met Miek Van Bosstraeten per mail via miek.van.bosstraeten@ment.be of telefonisch via 0485 10 15 18.