MenTTalkS 27 april 2023 – Els Schabergs C&A – (Culturele) Transformatie en het belang van wendbaarheid in de Fashion Retail Business

Ervaringen, successen en valkuilen… enkele Best Practices

MenTTalkS:  een select publiek van HR professionals, een sterke, inspirerende spreker en de gelegenheid om informeel te netwerken en ideeën uit te wisselen.

Op donderdag 27 april 2023 verwelkomen we Els Schabergs, Head of People and Culture, C&A, als onze gastspreker op de 17de editie van MenTTalkS. Met deze eerste editie van 2023 mikken wij als organisator van MenTTalkS alvast op een ‘trendy’ (her)start!

De fashion retail business stond (staat) onder zeer grote druk en alle spelers moeten zichzelf opnieuw uitvinden om zonder al te veel ‘kleerscheuren’ uit de gevolgen van de pandemie te geraken.Voor grote, eerder traditionele, organisatiestructuren is zo’n transformatie niet altijd even evident.
Snelheid en wendbaarheid zijn key, maar hoe introduceer je de ‘agile way of working’ in zo’n grote, stevige structuur? En wat is het effect op de werknemers?  Els gaat graag in gesprek om hierover ervaringen uit te wisselen, en zowel successen als valkuilen te bespreken… Zij wil graag enkele ‘best practices’ delen maar ook transparant zijn over de moeilijkheden.

Els heeft een master in de Politieke en Sociale Wetenschappen (UGent), aangevuld met een specialisatie in Bedrijfsmanagement en -communicatie. Ze heeft een uitgebreide ervaring als HR business partner en HR manager/director bij verschillende bedrijven waaronder Worldline, Ingenico en C&A.
Bij deze laatste werkt ze momenteel als Head of People and Culture mee aan het herstel, de transformatie en groei van het bedrijf, met focus op de digitale omgeving.

Programma

  • ontvangst 16u 
  • inleiding & presentatie 16.30u, gevolgd door Q&A
  • broodjesreceptie 18u
  • einde 19u

Locatie

Salons Van Edel, Terbekehofdreef 13, 2610 Wilrijk (Antwerpen). Er is een ruime parking ter beschikking.

Deelname is gratis*

Inschrijven

Na ontvangst van je persoonlijke uitnodiging (verstuurd op 16/3/23) kan je inschrijven via email aan lieve.van.mulders@ment.be met vermelding van je naam en bedrijf (zoals te vermelden op je naambadge), graag voor 13 april as.

Ontving je geen persoonlijke uitnodiging maar heb je toch interesse in dit onderwerp, of is er iemand in je naaste (HR) omgeving die interesse heeft voor deelname, stuur ons een mail aan lieve.van.mulders@ment.be met de nodige contactgegevens (naam, functie, bedrijf en e-mailadres). Dan zorgen wij voor een persoonlijke uitnodiging.

Annulatievoorwaarden :

Na de inschrijvingsperiode ontvang je een bevestigingsmail van je deelname ter herinnering. 

Ben je nadien toch verhinderd, dan kan je annuleren via lieve.van.mulders@ment.be uiterlijk tot 20/04/22. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen, mits verwittiging.  

*Bij annulatie na deze datum of bij afwezigheid zonder verwittiging (no show) zal een cateringkost aangerekend worden van 39€ (excl btw).

Foto’s:

Mogelijk worden er foto’s van dit event gemaakt. Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat MenT foto’s waarop je bent afgebeeld, publiceert op de nieuwspagina van haar website.

MenTTalkS is een initiatief van MenT Associates, HR Partner voor het rekruteren en evalueren van talent.

Wens je meer informatie?

Neem dan even contact op met Nathalie Holthof per mail via nathalie.holthof@ment.be of telefonisch via 0478 200 972.