Nieuwe samenwerking

Wij zijn trots u te melden dat wij recent een exclusief partnership zijn aangegaan met CoachCab, specialisten op het vlak van organisatie-ontwikkeling en begeleiding van teams en managers.

 

Meer en meer van onze klanten richten zich tot ons met vraagstukken overleiderschapsontwikkeling en teamdynamica of vragen ons om concreet consulting advies over HR en algemeen management.  We zijn blij dat we met CoachCab ook daarop een antwoord kunnen bieden.

 

Wij kozen voor CoachCab als partner omdat ze zich van hun collega dienstverleners onderscheiden door hun pragmatisme, ervaring en gedrevenheid om zich in te werken in de concrete cases van hun klanten. Aspecten die wij bij MenT zeer belangrijk vinden.

Patrick Michielsens heeft jarenlange ervaring opgebouwd bij Deloitte als business en change consultant binnen Finance en IT organisaties.
Nico Foqué verdiende zijn strepen onder andere als Business Unit Manager en VP HR bij het groeibedrijf Materialise.

CoachCab werkte al met organisaties rond de begeleiding van individuen en het veranderen/versterken van de dynamieken in een specifiek team (directiecomités, management team, operationeel team). Dit gebeurt vaak in combinatie met de begeleiding van de volledige organisatie rond thema’s als strategieversterking, managementontwikkeling of het operationeel aanpakken van diverse groeipijnen en transformaties. De aanpak van CoachCab spitst zich telkens toe op concrete stappen voorwaarts met een directe impact en een duurzaam karakter.

 

Meer weten ?
Bezoek zeker eens de website (https://coachcab.be) of beter nog: maak een afspraak voor een kennismaking of een vrijblijvend gesprek over één of meer concrete uitdagingen van uw organisatie.