Terugblik op onze MenTTalkS van 24 juni 2021 – Duurzaam ondernemen – voorbij de modetrends

“5 concrete handvaten voor duurzame economische groei”

MenTTalkS:  een select publiek van professionals, een sterke, inspirerende spreker en de gelegenheid om informeel te netwerken en ideeën uit te wisselen.

Op donderdag 24 juni 2021  hielden we de 15e editie van onze MenTTalkS, een sessie waarbij Professor Hans Verboven ondernemers kwam inspireren over duurzaam ondernemen en ons inzicht gaf in een aantal tools en business modellen naar maximalisatie.

Het werd een zeer geslaagde sessie in het mooie kader van Kasteel Den Brandt.  De aanwezigen waren enthousiast over het hoog inhoudelijk niveau van de voordracht en tijdens het Q&A moment kwamen zeer pertinente vragen én antwoorden aan de beurt.  Daar doen we het voor uiteraard! We willen dan ook nogmaals onze oprechte dank uitspreken aan onze gastspreker en aan de deelnemende professionals.

         

Via deze link kan je enkele sfeerfoto’s van deze avond bekijken.

     

Hans Verboven is oprichter en bestuurder van het strategieadviesbureau Sustacon en deeltijds professor aan de Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie van de Universiteit Antwerpen. Hij is de ontwerper van de Vlaamse duurzaamheidsstandaard Sustatool en een veel gevraagd spreker rond economische groei, innovatie en duurzaamheid. Zijn voordracht was dan ook gebaseerd op zijn boek Beter Ondernemen”,  Alle deelnemers ontvingen hiervan een gratis exemplaar.

MenTTalkS is een initiatief van MenT Associates, gecertifieerd HR Partner voor het rekruteren en evalueren van talent.

Wens je meer informatie over onze MenTTalkS of de HR-diensten die wij aanbieden, dan kan je terecht bij ons team , waar je alle gegevens vindt om ons rechtstreeks te contacteren.  Wij beantwoorden graag al je vragen.