Terugblik op onze MenTTalkS van 24 september : Port of Antwerp in transitie

MenTTalkS:  een select publiek van HR professionals, een sterke, inspirerende spreker en de gelegenheid om informeel te netwerken en ideeën uit te wisselen.

 

Op donderdag 24 september 2020 kon de afgelaste voorjaarseditie van onze MenTTalkS met succes én coronaveilig hernomen worden.

Op locatie van het indrukwekkende Havenhuis van Antwerpen werden we door Sofie Stockmans, Talent & Development Manager en Evy Meirsman, HR Business Partner welkom geheten voor een zeer interessante uiteenzetting over het complexe transitietraject dat de haven heeft gelanceerd in 2017 onder impuls van de nieuwe CEO Jacques Vandermeiren,  en dat mede dankzij de expertise van het HR team succesvol tot uitvoering werd gebracht.

Het werd een avond waarop netwerken net iets anders diende te verlopen dan normaal maar de aanwezige HR professionals waren allen enthousiast zowel over de inhoud als de vorm waarin dit event werd gegoten.  We willen dan ook nogmaals onze dank uitdrukken aan de beide sprekers en het professionele team van het Havenhuis.

Via deze link kan je enkele sfeerfoto’s van deze avond bekijken.

We hopen zo snel mogelijk een volgende editie van onze MenTTalkS klaar te stomen, hoewel het in deze onzekere tijden afwachten is in welke vorm deze zal kunnen plaatsvinden.

Wens je meer informatie over onze MenTTalkS of de HR-diensten die wij aanbieden, dan kan je terecht bij ons team , waar je alle gegevens vindt om ons rechtstreeks te contacteren.  Wij beantwoorden graag al je vragen.

MenT talks introductie

MenT talks sfeerbeeld

   MenT talks bedanking